ESPOON VUODEN 2018 YRITTÄJÄNAINEN

EHDOTAN

Fields marked with * are required

Tunnetko sinä espoolaisen Yrittäjänaisen, joka mielestäsi näyttää mallia, toimii esikuvana ja on kehittänyt määrätietoisesti omaa yritystään? Olisiko hän ehdokkaasi

Vuoden 2018 espoolaiseksi Yrittäjänaiseksi?

Lähetä oma ehdokkaasi vuoden 2018 espoolaiseksi Yrittäjänaiseksi perusteluineen pe 4.5 mennessä.

Uusi Espoon Yrittäjänainen julkistetaan ja seppelöidään kevään Seminaarissamme 15.5.

ESPOON YRITTÄJÄNAINEN 2018 EHDOKKAAT:

ANNA JALAVA

Anna on pitkän linjan yrittäjä joka pyöritti Espoon Leppävaarassa Musaamo nimistä yritystä. Hän sairastui masennukseen, toipui ja lähti ihan täysin uudelle alalle. Anna on antanut masentuneelle yrittäjälle kasvot ja nykyään toisessa työssänsä hän tarjoaa rentoutushoitoja muille uupuneille https://www.facebook.com/brainreliefanna/.
Anna on aktiivinen toimija yrittäjien keskuudessa, hänellä on paljon verkostoja joita hän mielellään auttaa. Nykyisessä työssään websivujen parissa hän on saanut asiakkailtaan paljon ylistävää palautetta. Anna on hyvä esimerkki vahvasta yrittäjänaisesta.

ELINA KOIVUMÄKI

Elina on näkyvä, energinen ja innostava tekijä. Hänestä saa loisto esimerkin miten unelmiaan kannattaa lähteä toteuttamaan.

MARISSA TAMMISALO

Marissa on yksi ahkerimmista tuntemistani yrittäjistä. Hän tekee aidosti sitä, mitä rakastaa, ja se näkyy myös hänen ottamistaan valokuvista. Marissan työnjälki on aina viimeiseen asti hiottua. Hänen työnsä on ennenkaikkea asiakaslähtöistä, minkä vuoksi tyytyväiset asiakkaat palaavatkin aina uudelleen luottovalokuvaajansa kuvattavaksi. Yrittäjyyden lisäksi Marissa on myös täysipäiväisesti äiti neljälle lapselleen. Mielestäni hän ansaitsee tunnustusta ja kiitosta siitä, miten loistava yrittäjä ja nainen hän on. http://www.marissatammisalo.com/

NELLI KIVINEN

Nelli on niin positiivinen ja avulias! Nelli on myös erilainen kuvaaja.

WWW.NELLIKUVAA.COM

Scroll to top